ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεισαν το σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για να μην έχουν παρατράγουδα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεισαν το σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για να μην έχουν παρατράγουδα

Διαμαρτυρία των οπαδών του Απόλλωνα για το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ.

Στο σωματείο του Απόλλωνα συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στις 20:30 το βράδυ, γύρω στους 150 οπαδούς της Λεμεσιανής ομάδας, οι οποίοι ζητούσαν να κλείσει το οίκημα και να σταμάτησε το τυχερό παιχνίδι της τόμπολας.

Οι φίλοι του Απόλλωνα διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την ντροπιαστική ήττα, ενώ ζήτησαν εξηγήσεις από την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο.

Στο σωματείο βρέθηκαν αμέσως μελή της Αστυνομίας Λεμεσού για να ελέγξουν την κατάσταση.  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά από εντολή της Διεύθυνσης, το οίκημα έκλεισε και η διεξαγωγή της τόμπολας σταμάτησε.

Υπό τον φόβο επεισοδίων, στη Λεμεσό έφτασε ομάδα της ΜΜΑΔ, ενισχύοντας την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού. 

Οι φίλαθλοι του σωματείου αποχώρησαν από τον χώρο γύρω στις 22:30 αφού προηγουμένως σε ειρηνικό κλίμα, φώναξαν συνθήματα της ομάδας τους.  

Φωτογραφία είναι από το site της ομάδας apollon365.com

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.