LIFESTYLE

Το highlight των Oscar! Ποιαν φίλησε o Di Caprio πριν πάρει το πολυπόθητο βραβείο;(ΦΩΤΟ)

Το highlight των Oscar! Ποιαν φίλησε o Di Caprio πριν πάρει το πολυπόθητο βραβείο;(ΦΩΤΟ)

Επιτέλους πήρε το χρυσό αγαλματίδιο που εδώ και χρόνια ποθεί....

Πριν ο Leonardo DiCaprio παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιο α`ανδρικού ρόλου, φίλησε την αρκούδα του που βρέθηκε στις πρώτες θέσεις και μετά ανέβηκε στη σκηνή.

Επιτέλους ο ηθοποιός πήρε βραβείο στα Όσκαρ και το πρόσωπο του έλαμπε από χαρά! «Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο», είπε όταν ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theatre, αν και ο ηιθοποιός εμφανίστηκε με χαμόγελο νικητή στην απονομή.

Με την πάντα γοητευτική Τζούλιαν Μουρ, την περσινή νικήτρια του Still Alice να παρουσιάζει το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου ο Ντικάπριο επιτέλους δικαιώθηκε. Για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι ο 41χρονος ηθοποιός ίσως έπρεπε να έχει κερδίσει το Όσκαρ ήδη από το 1994 όταν υποδύθηκε εξαιρετικά τον βασανισμένο Γκίλμπερτ Γκρέιπ, πάντως το 2016 θα μείνει στην ιστορία ως η χρονιά που κατάφερε να αποκτήσει αυτό που τόσα χρόνια ήθελε, αφού υπήρξε έξι φορές υποψήφιος...

 



 


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top