ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλος ένας απατεώνας – Έκανε τον κτηματομεσίτη και τους άρπαξε 17 χιλιάρικα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλος ένας απατεώνας – Έκανε τον κτηματομεσίτη και τους άρπαξε 17 χιλιάρικα

Στην παγίδα απατεώνα «έπεσε» ζεύγος από τη Λεμεσό που ήθελε να πουλήσει το σπίτι του, για να ξεχρεώσει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση εξαπάτησης ζευγαριού από επίδοξο κτηματομεσίτη που τους άρπαξε μεγάλο χρηματικό ποσό και έγινε καπνός.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο 45χρονος άνδρας μαζί με την σύζυγο του, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζαν τεράστια οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να πουλήσουν την οικία τους ώστε να ξεχρεώσουν.

Μέσω κοινού γνωστού, ήρθαν σε επαφή με 40χρονο που παρίστανε τον μεσίτη, ο οποίος τους υποσχέθηκε πως θα πουλούσε το σπίτι τους αμέσως σε Ρώσο επενδύτη.

Σε διάφορες συναντήσεις που είχαν ο ιδιοκτήτης μαζί με τον μεσίτη, ο τελευταίος ζητούσε διάφορα χρηματικά ποσά, ισχυριζόμενος πως θα διευθετούσε κάποιες εκκρεμότητες της πώλησης.

Το 40χρονος κατάφερε και απέσπασε το ποσό των 17 χιλιάδων ευρώ από το ζεύγος και εξαφανίστηκε.

Στις 11 Ιανουαρίου, ο 45χρονος εξαπατημένος άντρας κατήγγειλε την υπόθεση στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Η αστυνομία εκ τότε, στο πλαίσιο των ερευνών, με το δικαστικό ένταλμα σύλληψης στο χέρι… αναζητεί τον 40χρονο απατεώνα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE