ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι τρεις νέοι Βοηθοί Αρχηγοί της Αστυνομίας!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι τρεις νέοι Βοηθοί Αρχηγοί της Αστυνομίας!

13:30 - Το ThemaOnline αποκαλύπτει τα ονόματα των νέων Βοηθών Αρχηγών της Αστυνομίας.

Πρόκειται για τους Χρήστο Μαυρή, Στέλιο  Παπαθεοδώρου και  Κύπρο Μιχαηλίδη. 

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, οι υποψήφιοι για την θέση του Βοηθού Αρχηγού ήταν εννέα πρόσωπα.

Ο Ιωνάς Νικολάου μετά και την περιοδεία του σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Κύπρου, έδωσε το πράσινο φως για την πλήρωση των τριών κενών θέσεων που υπήρχαν.

Αρχηγός και Υπαρχηγός έδωσαν τις συστάσεις τους για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την ηγεσία της Αστυνομίας Κύπρου.

Με την πλήρωση των θέσεων από τους υποφαινόμενους, μένουν κενές, η θέση του Διευθυντή ΤΑΕ Αρχηγείου, η θέση του Διευθυντή Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας και η θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Λεμεσού.

Να αναφέρουμε πως μετά από τους Βοηθούς Αρχηγού, ακολουθούν οι Αστυνόμοι στους οποίους έπεσαν οι προαγωγές τους τα προηγούμενα έτη, ακολούθως θα γίνουν και οι προαγωγές των υπολοίπων αλυσιδωτά.

Ανακατατάξεις στις θέσεις της Αστυνομίας αναμένεται να γίνουν σε όλα τα επίπεδα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE