LIFESTYLE

Δείτε το μικρό διαμέρισμα του Χατζηγιάννη στην Αθήνα! Πώς ζούσε ως φοιτητής; (ΦΩΤΟ)

Δείτε το μικρό διαμέρισμα του Χατζηγιάννη στην Αθήνα! Πώς ζούσε ως φοιτητής; (ΦΩΤΟ)

Το 1999 μετακομίζει στην Αθήνα, με μια βαλίτσα όνειρα και μένει σε ένα μικρό, ισόγειο δυαράκι στην περιοχή Ζωγράφου, εκεί όπου έμεναν και οι περισσότεροι Κύπριοι φοιτητές...

Το περιοδικό Down Town αφιέρωσε το flashback του στον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μέσω μιας παλαιότερής του συνέντευξης στο περιοδικό από τα φοιτητικά του χρόνια στην Αθήνα. 

Τον Ιανουάριο του 2000 δήλωνε «Σε πολύ λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το cd–single μου, ενώ τον Μάρτιο ολόκληρο το cd, το οποίο πιστεύω θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Έχω γράψει κι εγώ κάποια τραγούδια».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το 1999 μετακόμισε στην Αθήνα με σκοπό να κυνηγήσει το όνειρό του. Μένει σε ένα μικρό, ισόγειο δυαράκι στην περιοχή Ζωγράφου, εκεί δηλαδή που διαμένουν και οι περισσότεροι Κύπριοι φοιτητές. Στην ίδια πολυκατοικία μένουν άλλωστε πολλοί Κύπριοι, μιας και το πανεπιστήμιο είναι μόλις λίγα μέτρα πιο πάνω.

Ο ίδιος επέλεξε να μείνει εκεί, πρώτον, για να βρίσκεται κοντά σε φίλους και, δεύτερον, για να είναι κοντά στο TABOO, όπου τα βράδια εμφανίζεται δίπλα στην Αλέξια, τον Πέτρο Γαϊτάνο και τον Γιώργο Χατζηνάσιο – τον άνθρωπο που ένα βράδυ, όταν πρωτοπήγε στην Αθήνα, προτού καλά-καλά τακτοποιήσει τα πράγματά του, τον πήρε τηλέφωνο και του έκανε την πρόταση που στάθηκε αφορμή να τον μάθει όλη η Ελλάδα: «Άγγιγμα Ψυχής».

Η σειρά προκαλεί σάλο, το soundtrack γίνεται σε χρόνο ρεκόρ πλατινένιο, ο κόσμος θαυμάζει τη φωνή του, τον αγαπά και τον αγκαλιάζει ζεστά. Και ο Μιχάλης αισιοδοξεί και ελπίζει πως την ίδια υποδοχή θα τύχει και ο πρώτος προσωπικός του δίσκος, ο οποίος βρίσκεται στα σκαριά.

Όσο για το μικρό δυαράκι στου Ζωγράφου, δεν ασχολείται ιδιαίτερα μαζί του, ένεκα του βαρυφορτωμένου προγράμματός του. Αγαπημένο του δωμάτιο είναι το χολ, όπου ξαπλώνει στον καναπέ και παρακολουθεί με τις ώρες μουσικά τηλεοπτικά κανάλια και ήδη ονειρεύεται τη στιγμή που θα αγοράσει ένα δικό του, σε παραλιακή περιοχή. Και όπως έδειξαν τα πετυχημένα χρόνια που ακολούθησαν, είχε κάθε λόγο να το ονειρεύεται…

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top