ΚΟΣΜΟΣ

Τρίβουμε τα μάτια μας! Πόσα λεφτά πληρώνουν οι εταιρείες για ένα tweet από διάσημο;

Τρίβουμε τα μάτια μας! Πόσα λεφτά πληρώνουν οι εταιρείες για ένα tweet από διάσημο;

Όταν η Kim Kardashian ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της με τη φράση «Pregnancy lips.... @EOS to the rescue! LOL», χρησιμοποιώντας το καλλυντικό της εν λόγω εταιρείας, όλοι αναρωτήθηκαν ποιο ήταν το κέρδος της από αυτήν τη διαφήμιση.

Προφανώς και για την εταιρεία δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος προβολής, από το να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της διασημότητες, όμως με πόσα χρήματα αμείφθηκε η Kim γι' αυτήν την ανάρτηση;

Φυσικά, είναι γνωστή η επιχειρηματική σχέση των αδερφών Kardashian με τα καλλυντικά, κάτι που κάνει σαφές ότι προβάλλοντας τα προϊόντα μια εταιρείας, η νεαρή τηλεπερσόνα παίρνει ως αντάλλαγμα ένα μεγάλο ποσό. Αυτός είναι ο ρόλος των διαφημιστικών tweets, άλλωστε.

Η κάθε εταιρεία που υπογράφει με διασημότητες εξασφαλίζει με αυτόν τον τρόπο ότι θα αυξήσει την απήχησή της, θα μπορέσει να κάνει πελάτες της τους θαυμαστές των αστέρων και θα μεγιστοποιήσει τα κέρδη της.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν και startup εταιρείες, όπως η IZEA και η Adly, οι οποίες ταιριάζουν διαφημιστές με διάσημους, βάσει του περιεχομένου που θέλουν να προωθήσουν, του επιθυμητού κοινού και τον αριθμό των followers που έχει ο κάθε διάσημος!

Επομένως, είναι απόλυτα κατανοητός ο λόγος για τον οποίο προτιμούνται οι Kardashians, όσον αφορά τα προϊόντα ομορφιάς.

Ο Justin Bieber, από την άλλη, προτίμησε να προτρέψει τους Beliebers να στείλουν λουλούδια στις μαμάδες τους για τη Γιορτή της Μητέρας, ενώ ο Charlie Sheen συνδέθηκε με την ιστοσελίδα Internships.com.

Και μπορεί η Kim να μην μιλά για τις πληρωμές της δημοσίως, όμως κάθε ένα tweet της πληρώνεται με... 20.000 δολάρια! Η αδερφή της, Khloe, είναι πιο φθηνή, με το κάθε tweet της να χρεώνεται 13.000 δολάρια.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα τα ποσά που λαμβάνουν ορισμένοι διάσημοι για τα tweets τους:


 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Τα μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διάφορα περιστατικά παγκύπρια κατά το τελευταίο τριήμερο της Μεγάλης Εβδομάδας που αφορούσαν οχληρία, ρίψη κροτίδων, άναμμα λαμπρατζιών και άλλα αδικήματα που σχετίζονταν με τη νεανική παραβατικότητα. Επίσης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκαν σε αρκετές κλήσεις που αφορούσαν πυρκαγιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top