Σοκάρει το μήνυμα της Γωγώς Αλεξανδρινού: «Δώστε μου λίγο χρόνο και θα μιλήσω η ίδια για ότι μου συμβαίνει…»

Σοκάρει το μήνυμα της Γωγώς Αλεξανδρινού: «Δώστε μου λίγο χρόνο και θα μιλήσω η ίδια για ότι μου συμβαίνει…»

Ενοχλημένη εμφανίστηκε στα social media η Γωγώ Αλεξανδρίνου πριν από λίγες μέρες με όσους διέδιδαν στο διαδίκτυο ότι η ίδια ήταν σοβαρά άρρωστη(με το ένα πόδι στον τάφο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε).

Φαίνεται όμως ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, με την ίδια να ανεβάζει στο Facebook ένα κείμενο που μας σόκαρε, αποκαλύπτοντας ότι είχε και έχει μια περιπέτεια με την υγεία της, για την οποία όμως ζήτησε χρόνο ώστε να μπορέσει να μιλήσει.

Το θετικό όμως είναι ότι η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει αύριο στα καθήκοντα της και στο τιμόνι της «Ανοιχτής Γραμμής», στη δουλειά που αγαπά και έχει υπηρετήσει όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια και σεμνότητα.

Εμείς να ευχηθούμε στη Γωγώ Αλεξανδρίνου, ότι και αν αντιμετωπίζει να είναι περαστικό και να την δούμε σύντομα γερή και δυνατή, δίπλα στους τηλεθεατές που την αγαπούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE