Σαράντα πέντε καταγγελίες στην Πάφο για τροχαίες παραβάσεις

Σαράντα πέντε καταγγελίες στην Πάφο για τροχαίες παραβάσεις

Εκστρατεία πρόληψης οδικών τροχαίων συγκρούσεων στο δευτερεύον οδικό δίκτυο στην Πάφο πραγματοποίησε σήμερα η Τροχαία Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από την Αστυνομία, μεταξύ των ωρών  7 π.μ. – 1 μ.μ. σήμερα, μέλη της Τροχαίας Πάφου, στο πλαίσιο στοχευμένης εκστρατείας για πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων, διενήργησαν τροχονομικούς ελέγχους στο δευτερεύον οδικό δίκτυο, καθώς και στην πόλη της Πάφου. 

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων έγιναν 45 καταγγελίες εκ των οποίων οι 24 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE