Σεισμική δόνηση «ταρακούνησε» την Κρήτη!

Σεισμική δόνηση «ταρακούνησε» την Κρήτη!

Μια σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 01:54 σήμερα στον υποθαλάσσιο χώρο νότια-νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας Λασιθίου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η δόνηση έγινε αισθητή στην περιοχή της Ιεράπετρας, καθώς και στα νότια παράλια των νομών Λασιθίου και Ηρακλείου. 

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε σε απόσταση 434 χιλιόμετρα νότια-νοτιανατολικά της Αθήνας, στον υποθαλάσσιο χώρο 84 χιλιόμετρα
νότια-νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας και 125 χιλιόμετρα νότια του Ηρακλείου.

Από το σεισμό δεν αναφέρθηκαν ζημιές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE