Δημοσιογράφοι δέχθηκαν τουρκικά πυρά στη Συρία!

Δημοσιογράφοι δέχθηκαν τουρκικά πυρά στη Συρία!

Βλήματα όλμου, τα οποία φέρονται να προέρχονται από την Τουρκία, έπληξαν τη βόρεια Συρία και είχαν ως αποτέλεσμα τον (ελαφρύ) τραυματισμό μελών μιας ομάδας ξένων δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας Sana, το οποίο επικαλείται στρατιωτική πηγή, η ομάδα απαρτίζεται από 33 δημοσιογράφους, οι οποίοι επισκέπτονταν μια περιοχή που κατέλαβε πρόσφατα ο στρατός εκδιώκοντας τους αντάρτες.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας μεταδίδει την πληροφορία ότι οι τραυματίες είναι τέσσερις και προέρχονται από την Κίνα, τον Καναδά, τη Βουλγαρία και τη Ρωσία.

Η Δαμασκός κατηγορεί την Τουρκία ότι εξοπλίζει τους αντάρτες και τους ξένους μαχητές με σκοπό να ανατρέψει την κυβέρνηση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ και έχει ζητήσει από την Άγκυρα να κλείσει τα σύνορα για να σταματήσει η είσοδος όπλων στη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE