Φόνος Πύλας: Αποτέλεσμα νεκροτομής - Ήταν γυρισμένος πλάτη ο «Τσικίτο»

Φόνος Πύλας: Αποτέλεσμα νεκροτομής  - Ήταν γυρισμένος πλάτη ο «Τσικίτο»

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 15:30, το μεσημέρι της Τετάρτης, (2/3), η νεκροτομή επί της σορού του Γιώργου Γεωργίου, άλλως «Τσικίτο», στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ο 40χρονος δολοφονήθηκε από άγνωστο πρόσωπο το βράδυ της Τρίτης, (1/3)

Δυο σφαίρες από πυροβόλο όπλο δέχθηκε ο «Τσικίτο», πριν πέσει νεκρός έξω από το σπίτι στο χωριό Πύλας της Επαρχίας Λάρνακας, το βράδυ της Τρίτης, (1/3), από πυρά αγνώστου.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροτομής, που διενήργησε επί της σορού του στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας στις 11 το πρωί της Τετάρτης, (2/3), η ιατροδικαστής Αγγελίκη Παπέτα, ο θάνατος του Γεωργίου επήλθε από κακώσεις στο σώμα και στα ζωτικά όργανα από πυροβόλο όπλο.

Ο «Τσικίτο» δέχθηκε τον πρώτο πυροβολισμό ενώ ήταν γυρισμένος πλάτη, δηλαδή στην ωμοπλάτη και η σφαίρα βγήκε από τον βραχίονα. Από ό,τι φαίνεται όταν δέχθηκε τον πρώτο πυροβολισμό γύρισε να δει τι συμβαίνει και δέχθηκε τη δεύτερη σφαίρα στην καρδιά.

Ο Γεωργίου μόλις είχε κατέβει από το αυτοκίνητο του και επιχειρούσε να εισέλθει στο σπίτι του.  

ΔΙΑΒΑΣΤE ΕΠΙΣΗΣ: Φόνος Πύλας: Αποτέλεσμα νεκροτομής - Ήταν γυρισμένος πλάτη ο «Τσικίτο»

ΦΟΝΟΣ ΠΥΛΑΣ:Τον πυροβόλησαν μπροστά στον φίλο και οδηγό του

ΦΟΝΟΣ ΠΥΛΑΣ: Το προφίλ του θύματος και η αιτία του φονικού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ​

ΦΟΝΙΚΟ ΠΥΛΑΣ: Επαγγελματικό κτύπημα – Ο δράστης τον πυροβόλησε στην καρδιά

ΕΚΤΑΚΤΟ: Φονικό στην Πύλα – Τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του! 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.