Σήκωσαν τη Λεμεσό στο πόδι με δύο βόμβες στην ίδια περιοχή

Σήκωσαν τη Λεμεσό στο πόδι με δύο βόμβες στην ίδια περιοχή

Η τσικνοπέμπτη δεν ξημέρωσε καλά για του κατοίκους του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό καθώς τα ξημερώματα σημειώθηκαν δυο εκρήξεις σε διάστημα λίγων ωρών.

Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε στις 2:35 τα ξημερώματα (3/3), σε αυτοκίνητο 52χρονου Γεωργιανού προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο όχημα και στην πρόσοψη της οικίας του.

Ακολούθως τρείς ώρες μετά, γύρω στις 5:30, εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε είσοδο κατοικίας, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες διαμένει μια γυναίκα με το γιό της.

Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει και τις δυο υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE