Εντοπίστηκε η 85χρονη που είχε χαθεί στην Πάφο

Εντοπίστηκε η 85χρονη που είχε χαθεί στην Πάφο

Εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης, (3/3) μετά από εντατικές έρευνες που διεξήγαγε η Αστυνομία Πάφου η 85χρονη Κατερίνα Μιχαήλ από το Αναβαργός της Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 85χρονη εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων και είναι καλά στην υγεία της.

Οι οικείοι της ανέφεραν στην Αστυνομία χθες,  ότι γύρω στις 16:40 το απόγευμα  η 85χρονη έφυγε από το σπίτι της που βρίσκεται στο Αναβαργός στην Πάφο, όπου διαμένει  με οικιακή βοηθό, και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Ανέφεραν επίσης πως τελευταία φορά που εθεάθη ήταν στην περιοχή πλησίον του Λυκείου Κύκκου Πάφου.

Οι έρευνες της Αστυνομίας στις οποίες συμμετείχαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου και περίπολα της Αστυνομίας, συνεχίστηκαν μέχρι αργά χθες το βράδυ και ξανάρχισαν σήμερα το πρωί .

Η 85χρονη πάσχει από Αλτσχάιμερ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

Αν υπάρχει και θετική ανταπόκριση από πλευράς του κ. Τατάρ για να γίνει  κοινή συνάντηση μας με την κα Ολγκίν, είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE