Εντοπίστηκε η 85χρονη που είχε χαθεί στην Πάφο

Εντοπίστηκε η 85χρονη που είχε χαθεί στην Πάφο

Εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης, (3/3) μετά από εντατικές έρευνες που διεξήγαγε η Αστυνομία Πάφου η 85χρονη Κατερίνα Μιχαήλ από το Αναβαργός της Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 85χρονη εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων και είναι καλά στην υγεία της.

Οι οικείοι της ανέφεραν στην Αστυνομία χθες,  ότι γύρω στις 16:40 το απόγευμα  η 85χρονη έφυγε από το σπίτι της που βρίσκεται στο Αναβαργός στην Πάφο, όπου διαμένει  με οικιακή βοηθό, και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Ανέφεραν επίσης πως τελευταία φορά που εθεάθη ήταν στην περιοχή πλησίον του Λυκείου Κύκκου Πάφου.

Οι έρευνες της Αστυνομίας στις οποίες συμμετείχαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου και περίπολα της Αστυνομίας, συνεχίστηκαν μέχρι αργά χθες το βράδυ και ξανάρχισαν σήμερα το πρωί .

Η 85χρονη πάσχει από Αλτσχάιμερ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE