Νεκρές οι δύο γυναίκες μετά την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Νεκρές οι δύο γυναίκες μετά την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Σκοτώθηκαν αφού άνοιξαν πυρ κατά του αρχηγείου των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας

Η τουρκική αστυνομία σκότωσε δύο γυναίκες, δράστες της επίθεσης που σημειώθηκε το πρωί κατά του αρχηγείου των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ή κατά αστυνομικού λεωφορείου, σύμφωνα με το Reuters, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Hurriyet αναφέρει ότι δύο γυναίκες έφτασαν στον τόπο της επίθεσης με ταξί και άνοιξαν πυρ εναντίον του κτιρίου της αστυνομίας στη συνοικία Μπαϊράμπασα της Κωνσταντινούπολης. Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες βγήκαν από το ταξί και διέφυγαν πεζή στα σοκάκια της περιοχής.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk, η αστυνομία είχε παγιδεύσει τις δύο γυναίκες σε κτίριο της περιοχής, από όπου στη συνέχεια ακούστηκαν πυρά και μία έκρηξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE