Θεοχάρους σε Ζένιο: «Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με τις εμμονές σου»

Θεοχάρους σε Ζένιο: «Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με τις εμμονές σου»

Απάντηση στα όσα καταλόγισε και την Ελένη Θεοχάρους ο κ. Σταύρος Ζένιος απορρίπτοντας με άρθρο του στο οποίο απέρριψε την πρόταση για να είναι υποψήφιος με τον ΔΗΣΥ στην Λεμεσό.

Ο κ. Ζένιος είχε εκτοξεύσει τα πυρά και τα καρφιά του στους Θεμιστοκλέους, Κυπριανού και Χαμπουλλά αλλά και στην Ελένη Θεοχάρους και Συλλούρη.

Συγκεκριμένα για την κυρία Θεοχάρους ανέφερε ότι αποχώρησε από τον ΔΗΣΥ αφού δεν διορίστηκε ως Επίτροπος από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Η ίδια σε επιστολή της απαντά στον κ. Ζένιο σημειώνοντας πως δεν θα ασχοληθεί ξανά με τις εμμονές του.

Δείτε ολόκληρη την επιστολή:

Κατ’ επανάληψη δέχομαι τις επιθέσεις του κυρίου  Σταύρου Ζένιου και τις αγνοώ. Σήμερα υποχρεούμαι να απαντήσω αλλά  δεσμεύομαι  ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με τις εμμονές του.

Λοιπόν, όσο και να θέλει να μειώσει την δράση μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν μπορεί, διότι υπάρχουν τα ψηφίσματα, οι διακηρύξεις,  τα αποτελέσματα των επισκέψεων ξένων ευρωβουλευτών στην Κύπρο, τα 200 εκατ., έκτακτη βοήθεια από το περιθώριο του προϋπολογισμού,  το 85% στα ευρωπαϊκά προγράμματα, και πολλά πολλά άλλα  που φέρουν την σφραγίδα μου και για τα οποία με συνεχάρη και ο πρόεδρος Αναστασιάδης.

Το  ότι έφυγα από τον Συναγερμό γιατί δεν έγινα επίτροπος, συνιστά ύβριν για την κοινή λογική. Κρίμα που προέρχεται από ένα πνευματικό άνθρωπο. Πάντως τον συγχαίρω για την απόφαση του να μην «εκτεθεί»  ως υποψήφιος του Συναγερμού.

Διαβάστε επίσης:

Το «όχι» του Ζένιου χαλάει το «μυστικό» σχέδιο Αβέρωφ στη Λεμεσό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.