ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάφος: 11χρονο αγοράκι θα βαπτιστεί από τους συμμαθητές του!

Πάφος: 11χρονο αγοράκι θα βαπτιστεί από τους συμμαθητές του!

Σε μία συγκινητική ενέργεια θα προβούν οι συμμαθητές και η δασκάλα 11χρονου σε Δημοτικό Σχολείο της Πάφου. Θα πραγματοποιήσουν την επιθυμία ενός μαθητής της τάξης της. Να βαπτιστεί Ορθόδοξος Χριστιανός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» το αγόρι κατάγεται από τη Βουλγαρία και ζει πλέον μόνιμα με τους γονείς του στην Πάφο, φοιτώντας σε Δημοτικό Σχολείο.  

Αν και οι γονείς του είναι ορθόδοξοι χριστιανοί, το 11χρονο παιδί τους δεν βαπτίσθηκε στη χώρα του λόγω οικονομικών δυσχερειών . Όταν το εξομολογήθηκε αυτό στους φίλους και συμμαθητές του, δεν φανταζόταν ότι η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα.

Το μυστήριο θα τελεστεί το ερχόμενο Σάββατο, στις 3:30μ.μ., στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου, κατόπιν συνεννόησης και με τη Μητρόπολη Πάφου η οποία αναλαμβάνει ό,τι αφορά στην Εκκλησία.

Η Αρχιεπισκοπή Κύπρου δώρισε όλα τα απαραίτητα βαπτιστικά ρούχα και τον σταυρό. Χορηγός των κεραστικών θα είναι οι Φούρνοι Παπαντωνίου, ενώ και ο διευθυντής της εταιρείας Leptos Estates έχει προσφέρει ένα οικονομικό ποσό για κάλυψη άλλων εξόδων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top