Ροζίτα Κεντάλα: Δείτε πόσο χαριτωμένα «μασκάρεψε» τον γιο της! ΦΩΤΟ

Ροζίτα Κεντάλα: Δείτε πόσο χαριτωμένα «μασκάρεψε» τον γιο της! ΦΩΤΟ

Στο ίδιο concept ντύθηκε και η ίδια...

Τσικνοπέμπτη χθες και ο κόσμος «τσίκνισε και «μασκαρεύτηκε». Τα παιδιά ομολογουμένως έχουν την τιμητική τους στις μεταμφιέσεις, κι έτσι η Ροζίτα Κεντάλα δεν θα μπορούσε να μην «μασκαρέψει» τον όμορφό της γιο. 

Σύμφωνα με την ανάρτησή της στο Instagram τον έντυσε λαγουδάκι, με μια γαλάζια τρισχαριτωμένη στολή. Μάλιστα ντύθηκε και η ίδια λαγουδίτσα προσθέτοντας στην όμιορφη της χαίτη τεράστια αυτιά λαγού.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE