«Χτενίζουν» την περιοχή Σουνίου οι αρχές για τον εντοπισμό του 70χρονου - Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του

«Χτενίζουν» την περιοχή Σουνίου οι αρχές για τον εντοπισμό του 70χρονου - Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του

Μεγάλη επιχείρηση από την Αστυνομία, την ΕΜΑΚ, την Πολιτική Άμυνα και την Πυροσβεστική έχει ξεκινήσει με το πρώτο φως της ημέρας (04/03) για τον εντοπισμό του 70χρονου Άγγλου που χάθηκε στο δασική περιοχή Σουνίου.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, τα ίχνη του 70χρονου Niger Edward, χάθηκαν από την Πέμπτη το πρωί (03/03), με την οικογένεια του να απευθύνεται στις αρχές για τον εντοπισμό του. 

Ο 70χρονος Άγγλος , χάθηκε στο δάσος του Σουνίου, με την περιοχή να είναι δασώδη και δύσβατη. Όπως μας αναφέρθηκε, μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί μερικά από τα ρούχα που φορούσε, όπως τα παπούτσια και το ρολόι του.

Κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν στο έφοδος κοντά από το σημείο που βρέθηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ να σημειωθεί πως ο ίδιος πάσχει από διπολική διαταραχή, διαβήτη και πολλά προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.