Πυρκαγιά στις Πλάτρες - Άμεση ανταπόκριση της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά στις Πλάτρες - Άμεση ανταπόκριση της Πυροσβεστικής

Έτρεχαν να προλάβουν τα χειρότερα στις Πλάτρες τα Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το απόγευμα της Παρασκευής, (4/3).

Φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 16:05 σε οικία στο ορεινό θέρετρο έθεσε σε άμεση κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία στο χωριό Πλάτρες. Ανταποκρίθηκαν 3 Πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Λεμεσού, 1 από τον Σταθμό Υπαίθρου Μονιάτη και 1 από τις Βρετανικές Βάσεις στο Τρόοδος. 

Η ώρα 18:02 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά στον 1ο όροφο διώροφης πετρόκτιστης κατοικίας  με οροφή από μεταλλικά τραπεζοειδή φύλλα πάνω σε ξύλινο σκελετό.  

Η πυρκαγιά η οποία προκάλεσε ζημιές πέραν των 25 χιλιάδων ευρώ , προκλήθηκε από ανάφλεξη μαγειρικού λαδιού το οποίο αφέθηκε ανεπιτήρητο πάνω σε αναμμένη μαγειρική συσκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.