Νέο «κτύπημα» για την οικογένεια Παντελίδη: Πουλάνε τις προσωπικές του στιγμές από 1000 ευρώ έως 5000 ευρώ!

Νέο «κτύπημα» για την οικογένεια Παντελίδη: Πουλάνε τις προσωπικές του στιγμές από 1000 ευρώ έως 5000 ευρώ!

Νέες αποκαλύψεις γίνονται τις τελευταίες ώρες για επιτήδειους που θέλουν να βγάλουν χρήματα από τον αδικοχαμένο Παντελής Παντελίδης.

Η μήνυση που κατέθεσε η οικογένειά του αφορούσε σε αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους που επιχειρούν να πλουτίσουν εις βάρος της μνήμης του καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα You Weekly, η αθλιότητα αυτών των ανθρώπων φτάνει μέχρι και το σημείο να έχουν βγάλει... ταρίφα για όλα όσα διαθέτουν σε ηλεκτρονικά Μέσα και εφημερίδες όπου και επιχειρούν να πουλήσουν τις προσωπικές του στιγμές τις οποίες είχε αποθηκεύσει στο γνωστό σε όλους μας I cloud, ένα τεράστιο σέρβερ που διαθέτει αυστηρούς κανόνες ασφαλείας ώστε να διαφυλάσσονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

Εκεί αποθήκευε βίντεο, φωτογραφίες και άλλα ντοκουμέντα από την προσωπική του ζωή ο άτυχος τραγουδιστής ο οποίος δυστυχώς έπεσε θύμα χάκερς μετά τον θάνατό του. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, οι επιτήδειοι πουλάνε βίντεο του Παντελή έναντι 3.000 ευρώ, φωτογραφίες έναντι 1.000 ευρώ μέχρι και 5.000 για ολόκληρο πακέτο!

Πηγή: Gossiptv

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε σήμερα πως οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου, επισημαίνοντας ότι το Κρεμλίνο επιθυμεί την επίτευξη συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE