LIFESTYLE

Νέο «κτύπημα» για την οικογένεια Παντελίδη: Πουλάνε τις προσωπικές του στιγμές από 1000 ευρώ έως 5000 ευρώ!

Νέο «κτύπημα» για την οικογένεια Παντελίδη: Πουλάνε τις προσωπικές του στιγμές από 1000 ευρώ έως 5000 ευρώ!

Νέες αποκαλύψεις γίνονται τις τελευταίες ώρες για επιτήδειους που θέλουν να βγάλουν χρήματα από τον αδικοχαμένο Παντελής Παντελίδης.

Η μήνυση που κατέθεσε η οικογένειά του αφορούσε σε αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους που επιχειρούν να πλουτίσουν εις βάρος της μνήμης του καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα You Weekly, η αθλιότητα αυτών των ανθρώπων φτάνει μέχρι και το σημείο να έχουν βγάλει... ταρίφα για όλα όσα διαθέτουν σε ηλεκτρονικά Μέσα και εφημερίδες όπου και επιχειρούν να πουλήσουν τις προσωπικές του στιγμές τις οποίες είχε αποθηκεύσει στο γνωστό σε όλους μας I cloud, ένα τεράστιο σέρβερ που διαθέτει αυστηρούς κανόνες ασφαλείας ώστε να διαφυλάσσονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

Εκεί αποθήκευε βίντεο, φωτογραφίες και άλλα ντοκουμέντα από την προσωπική του ζωή ο άτυχος τραγουδιστής ο οποίος δυστυχώς έπεσε θύμα χάκερς μετά τον θάνατό του. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, οι επιτήδειοι πουλάνε βίντεο του Παντελή έναντι 3.000 ευρώ, φωτογραφίες έναντι 1.000 ευρώ μέχρι και 5.000 για ολόκληρο πακέτο!

Πηγή: Gossiptv

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top