ΛΕΜΕΣΟΣ: Της άρπαξαν την τσάντα αφού πρώτα την «σακάτεψαν»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Της άρπαξαν την τσάντα αφού πρώτα την «σακάτεψαν»

Άγρια επίθεση από ληστή δέχθηκε γυναίκα από την Λεμεσό τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (05/03)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε τα ξημερώματα (03:20) της Κυριακής, από 62χρονη, ότι γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου (05/03), ενώ περπατούσε σε χωματόδρομο στην περιοχή Αμαθούντας,  άγνωστος άνδρας την πλησίασε και αφού της επιτέθηκε και την έσπρωξε, της άρπαξε την τσάντα που κρατούσε.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, η τσάντα περιείχε το κινητό της τηλέφωνο αξίας 50 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, καθώς και προσωπικά της έγγραφα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE