Απίστευτοι! Ερντογάν και Νταβούτογλου έκαναν ηλεκτροσυγκόλληση στη γέφυρα του Βοσπόρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτοι! Ερντογάν και Νταβούτογλου έκαναν ηλεκτροσυγκόλληση στη γέφυρα του Βοσπόρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Φορώντας στολές ηλεκτροσυγκολλητών εγκαινίασαν το νέο κομμάτι της γέφυρας του Βοσπόρου ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.

Οι δυο ηγέτες της γείτονος φόρεσαν φόρμες εργασίας και μαζί με άλλους εργάτες, έκαναν... ηλεκτροσυγκόλληση στο εργοτάξιο της τρίτης γέφυρας του Βοσπόρου.

Ο Ερντογάν, αμέσως μετά, σε δηλώσεις του  εξαπέλυσε τα «πυρά» του κατά των περιβαλλοντολόγων οι οποίοι εμφανίζονταν αντίθετοι στη δημιουργία της γέφυρας, ισχυριζόμενοι ότι θα κατέστρεφαν τα βόρεια δάση της Κωνσταντινούπολης. «Είπαν πως δεν μπορεί να γίνει, ήρθαν μάλιστα μέχρι εδώ για να διαμαρτυρηθούν και ορίστε, εδώ είμαστε τώρα», είπε με νόημα ο Τούρκος πρόεδρος για την γέφυρα, η οποία θα είναι έτοιμη μέχρι τα τέλη Αυγούστου του 2016.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE