Πυροβολισμοί Λεμεσός: Με δυο σφαίρες «γάζωσαν» μαγαζί με κυνηγητικά είδη

Πυροβολισμοί Λεμεσός: Με δυο σφαίρες «γάζωσαν» μαγαζί με κυνηγητικά είδη

Με δυο σφαίρες κυνηγετικού όπλου γάζωσαν μαγαζί με κυνηγετικά είδη στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιόκτητης καταστήματος με κυνηγητικά είδη, που βρίσκεται στην περιοχή Ομονοίας, κατήγγειλε ότι στις 8:20 το πρωί της Δευτέρας (07/03) το μαγαζί του ήταν «γαζωμένο» με δυο σφαίρες.

Αμέσως στην σκηνή βρέθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου μετά από έρευνες, διαπιστώθηκε πως άγνωστοι πυροβόλησαν το κατάστημα με κυνηγητικό όπλο.

Στην γυάλινη βιτρίνα του καταστήματος υπήρχαν ζημιές από τους πυροβολισμούς, ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο ιδιοκτήτης ανέφερε στις αρχές πως δεν υποψιάζεται κάποιο.

Η ζημιά στην βιτρίνα ανέρχεται στα 300 ευρώ,

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη: EKTAKTO ΛΕΜΕΣΟΣ: Ρίψη πυροβολισμών σε μαγαζί με κυνηγητικά είδη

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE