ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ:«Δόξα τω Θεώ» - Στο ThemaOnline o παππούς του 5χρονου που έπεσε σε δεξαμενή

ΛΕΜΕΣΟΣ:«Δόξα τω Θεώ» - Στο ThemaOnline o παππούς του 5χρονου που έπεσε σε δεξαμενή

Λαχτάρησαν όλοι την Κυριακή, 6/3, στο ημιορεινό χωριό της Λεμεσού Ζωοπηγή, όταν αγοράκι έπεσε σε ανοικτή δεξαμενή, ενώ έπαιζε με άλλα παιδιά.

Ευχάριστα είναι τα νέα από το Μακάρειο Νοσοκομείο. Το αγοράκι, που έπεσε στην δεξαμενή, βγήκε τη Δευτέρα, (7/3) από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και μεταφέρθηκε σε θάλαμο. Μιλώντας την ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, o παππούς του 5χρονου, Άριστος Αριστοτέλους, είπε χαρακτηριστικά «Δόξα τω Θεώ, όλα πάνε καλά».

Το αγοράκι στην παρουσία των γονιών του και άλλων συγγενών, το απόγευμα της Κυριακής έπαιζε στο χωριό του, με άλλα παιδάκια σε υπό διαμόρφωση παιδότοπο. Σε κάποια στιγμή διέλαθε της προσοχής τους και έπεσε σε παρακείμενη δεξαμενή.  Ο 5χρόνος μεταφέρθηκε γύρω στις 18:40 στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και μετέπειτα στο Μακάρειο Νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα μετά από κατάποση νερού.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, ο Πρόεδρος της κοινότητας, Νίκος Καλλής ανέφερε ότι η δεξαμενή βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο εδώ και 70 χρόνια και δεν είχε σημειωθεί ξανά τέτοιο περιστατικό. Άμεσα θα ληφθούν, ωστόσο μέτρα για την ασφάλεια των κατοίκων και κυρίως των παιδιών, διότι ακριβώς πιο πάνω γίνονται εργασίες για τη δημιουργία παιδότοπου.

Η δεξαμενή είναι χωρητικότητας 90 τόνων και βάθους 2 μέτρων. Το νερό που μαζεύεται χρησιμοποιείται για σκοπούς άρδευσης και είναι πόσιμο. 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: 5χρονο αγοράκι έπεσε σε δεξαμενή νερού – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top