«Ξεχάστε την Ελευθερία Ελευθερίου που ξέρατε» Άπλετος πόνος στους θαυμαστές της!

«Ξεχάστε την Ελευθερία Ελευθερίου που ξέρατε» Άπλετος πόνος στους θαυμαστές της!

Για στροφή στην καριέρα της Κύπριας τραγουδίστριας Ελευθερίας Ελευθερίου κάνει λόγο η εφημερίδα «Espressο» αναφέροντας με κάπως…ειρωνική θα το λέγαμε διάθεση πως η συμπατριώτισσα μας που γνωρίσαμε ως sex symbol «συμμορφώθηκε»

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τα σέξι φορέματα που συνηθίσαμε την Ελευθερία να φοράει και να αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό έχουν μπει πλέον στο ντουλάπι καθώς η συμμετοχή της στην «σαπουνόπερα» όπως αναφέρει τη σειρά «Δίδυμα φεγγάρια» έφερε και αλλαγές στις στιλιστικές της επιλογές.

Βέβαια εμείς θα διαφωνήσουμε με τους συναδέλφους στην Ελλάδα καθώς η Κύπρια τραγουδίστρια σε πρόσφατη εμφάνιση της σε club της Λεμεσού, χάρισε απλόχερα «εγκεφαλικά» στους θαμώνες με τα λικνίσματα της  αλλά και την απόλυτα σέξι εμφάνιση της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

Η πολυτάλαντη Ελευθερία Ελευθερίου (φωτό) έκανε μεγάλη στροφή στην καριέρα της, αλλάζοντας ταυτόχρονα και τις στιλιστικές επιλογές της. Πλέον εμφανίζεται ντυμένη μέχρι τν... λαιμό.

Πάνε αυτά που ξέραμε, τα μίνι, τα σέξι φορέματα και τα σιθρού βραδινά πίστας με τις δωδεκάποντες γόβες. Αυτά... last year. Τώρα πια η καλλιτέχνιδα δεν πιάνεται!

Με τη συμμετοχή της στην ελληνοκυπριακή σαπουνόπερα «Δίδυμα φεγγάρια» στο πλευρό του Γρηγόρη Βαλτινού και σε ρόλο δημοσιογράφου (!) «συμμορφώθηκε» με το dress code των τηλεοπτικών σταρ, σκορπώντας άπλετο... πόνο στους θαυμαστές της, οι οποίοι τη γνώρισαν ως sex symbol, και σήμερα ντύνεται με τα συνολάκια της... θείας.

Η Ελευθερία, η οποία ζει μόνιμα στην Αθήνα, πηγαινοέρχεται τους τελευταίους μήνες στη γενέτειρά της την Κύπρο για τα γυρίσματα της δραματικής σειράς, που σαρώνει τα νούμερα τηλεθέασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE