Στην Κύπρο ο Αντόνιο Γκουτέρες στα τέλη Ιουλίου – Αναμένονται ανακοινώσεις από τη Λευκωσία
Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες η Λευκωσία.

Στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού διασωληνωμένος , νοσηλεύεται από το πρωί της Δευτέρας (08/03) ο 56χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας καθαρισμού τζαμιών.
Ο άτυχος άντρας όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη μας ενημέρωση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του, την ώρα που καθάριζε τα τζάμια Τράπεζας στην περιοχή του Μόλου στη Λεμεσό.
Ο 56χρονος, ο οποίος βρισκόταν σε σκάλα, έκανε «βουτιά» από ύψος τεσσάρων μέτρων και βρέθηκε στο έδαφος βαριά τραυματισμένος.
Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή, καθώς υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ρήξη πνευμόνων και πολλαπλά κατάγματα, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να μεταφερθεί στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




