ΛΕΜΕΣΟΣ: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον 56χρονο που έπεσε από 4 μέτρα ύψος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον 56χρονο που έπεσε από 4 μέτρα ύψος

Έχασε την ισορροπία του την ώρα που καθάριζε τα τζάμια Τράπεζας στη Λεμεσό.

Στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού διασωληνωμένος , νοσηλεύεται από το πρωί της Δευτέρας (08/03) ο 56χρονος ιδιοκτήτης  εταιρείας καθαρισμού τζαμιών.

Ο άτυχος άντρας όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη μας ενημέρωση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του, την ώρα που καθάριζε τα τζάμια Τράπεζας στην περιοχή του Μόλου στη Λεμεσό.

Ο 56χρονος,  ο οποίος βρισκόταν σε σκάλα, έκανε «βουτιά» από ύψος τεσσάρων μέτρων και βρέθηκε στο έδαφος βαριά τραυματισμένος.

Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή, καθώς υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ρήξη πνευμόνων και πολλαπλά κατάγματα, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να μεταφερθεί στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE