Tρελά ερωτευμένη η Κύπρια εστεμμένη! Η αφιέρωσή της στα social media!

Tρελά ερωτευμένη η Κύπρια εστεμμένη! Η αφιέρωσή της στα social media!

Πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στο πλευρό της Miss Young 2014...

Η Χρυστάλλα Θεοφάνους ανέβασε την Τρίτη, 8 Μαρτίου, την ημέρα της γυναίκας μια αφιέρωση στον αγαπημένο της, με στίχους από ένα πολύ γνωστό τραγούδι. 

Η Μiss Young 2014 έγραψε «Αχ για να γεννηθείς εσύ κι εγώ, γι αυτό για να σε συναντήσω… Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου, γι αυτό για να σε συναντήσω...». 

Ομολογουμένως, ο άντρας με τον οποίο ποζάρει η νεαρή εστεμμένη είναι ένας από τους πιο αξιοζήλευτους άντρες, μιας κι έχει στο πλευρό μια αντικειμενικά όμορφη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με την ανάρτησή της είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE