Τρέξτε να εξαργυρώστε τα… ξυστά σας, μην χάσετε τα λεφτά σας!

Τρέξτε να εξαργυρώστε τα… ξυστά σας, μην χάσετε τα λεφτά σας!

Οι τυχεροί που κέρδισαν σε ξυστά λαχεία καλούνται να εξαργυρώσουν, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση. Πρόκειται για την τελευταία ειδοποίηση.

Όπως αναφέρεται σχετικά οι τυχεροί καλούνται να τα παρουσιάσουν για εξαργύρωση μέχρι τις 24 Ιουνίου του 2016.

Μετά την ημερομηνία αυτή, προστίθεται στην ανακοίνωση, όσα βραβεία παραμείνουν αζήτητα θα μεταφερθούν στο Πάγιο Ταμείο της Δημοκρατίας.

Δεν έχουν εξαργυρωθεί ακόμη ξυστά τριών διαφορετικών κατηγοριών:

  1. «ΧΡΥΣΟ» Ξυστό Λαχείο: Το παιχνίδι με αρ.: G022
  2. «ΤΟΜΠΟΛΑ» Ξυστό Λαχείο: Το παιχνίδι με αρ.: Β015
  3. «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤιΚΟ» Ξυστό Λαχείο: Το παιχνίδι με αρ.: CH14Τρέξτε να εξαργυρώστε τα… ξυστά σας, μην χάσετε τα λεφτά σας!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE