Στις φλόγες η ορεινή Λάρνακα – Επιστρατεύτηκαν τα εναέρια μέσα

Στις φλόγες η ορεινή Λάρνακα – Επιστρατεύτηκαν τα εναέρια μέσα

Επί ποδός μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής για την άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (09/03) μεγάλη πυρκαγιά στην ορεινή περιοχή της Επαρχίας Λάρνακας και συγκεκριμένα ανάμεσα στα χωριά Αγίους Βαβατσινιάς και Οδού.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε γύρω στις 13:30, κλήθηκε για κατάσβεση το αεροπλανάκι του Τμήματος Δασών. 

Στην περιοχή βρίσκονται, άντρες της ΕΜΑΚ, του Τμήματος Δασών και μελή της Πυροσβεστικής δύναμης από την Επαρχία Λεμεσού.

Η φωτιά ξέσπασε σε δυο διαφορετικά μέτωπα και κατακαίει τόσο άγρια βλάστηση αλλά και δασώδη περιοχή.

Πρόκειται για μεγάλη πυρκαγιά, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να αναφέρουν πως ο καπνός που έχει σκεπάσει την περιοχή, κάνει την κατάσβεση ακόμη πιο δύσκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στην Επαρχία Λάρνακας

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE