Τεράστια επιτυχία για Κύπριο αθλητή του Bodybuilding! 1ος σε διεθνές αγώνα ο Αβράμης Κυριάκου

Τεράστια επιτυχία για Κύπριο αθλητή του Bodybuilding! 1ος σε διεθνές αγώνα ο Αβράμης Κυριάκου

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αθλητές στο χώρο της σωματικής διάπλασης στην Κύπρο, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ενώ χαίρει και ιδιαίτερης εκτίμησης από όλους τους συναθλητές του, αναγνωρίζοντας τη σκληρή δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο λόγος για τον Αβράμη Κυριάκου, ο οποίος σε διεθνές μίτινγκ bodybuilding που διεξήχθη στις ΗΠΑ κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση και να σηκώσει τη σημαία της Κύπρου στο ψηλότερο σημείο.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαριστεί τους φίλους για τα μηνύματα τους και βάζει στόχο του, τους παγκόσμιους αγώνες Mr Olympia στην Ισπανία τον Ιούνιο!

Συγχαρητήρια στον Κύπριο αθλητή!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.