Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα
Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Έκκληση προς τον Υπουργό Υγείας να εγκύψει στα προβλήματα του Νοσοκομείου Αθαλάσσας και να τερματίσει τα φαινόμενα δίωξης και άνισης μεταχείρισης νοσηλευτικών λειτουργών, απευθύνει το Κίνημα Αλληλεγγύη, προσθέτοντας ότι αυτά παραπέμπουν σε άλλες εποχές και θυμίζουν άλλα καθεστώτα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «κατεστημένα που έχουν εγκατασταθεί στο Υπουργείο Υγείας, όχι μόνο δεν έχουν καταπολεμηθεί αποτελεσματικά από τους κατά καιρούς πολιτικούς προϊσταμένους, αλλά αντιθέτως συνεχίζουν ανενόχλητα την δράση τους».
Στην ανακοίνωση του Κινήματος γίνεται λόγος για λειτουργούς του Νοσοκομείου Αθαλάσσας που μίλησαν δημόσια για τα προβλήματα του τομέα της ψυχικής Υγείας και βρέθηκαν ακολούθως στο στόχαστρο του Υπουργού Υγείας, που διέταξε πειθαρχική έρευνα εναντίον τους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




