Τρομοκρατική επίθεση στην Ρώμη ετοίμαζε Σομαλός ιμάμης

Τρομοκρατική επίθεση στην Ρώμη ετοίμαζε Σομαλός ιμάμης

Είναι μόλις 22 χρονών και ήθελε να πλήξει τον σιδηροδρομικό σταθμό

Ένας Σομαλός ιμάμης είκοσι δύο ετών συνελήφθη σήμερα στην περιφέρεια Μολίζε της κεντρικής Ιταλίας. Σύμφωνα με τον Τύπο και τις εισαγγελικές αρχές ο συλληφθείς ετοίμαζε τρομοκρατική επίθεση στον σιδηροδρομικό σταθμό της ιταλικής πρωτεύουσας.

Η εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα γράφει στην διαδικτυακή της έκδοση ότι ο εικοσοδυάχρονος ετοιμαζόταν να μεταβεί στην Συρία για εκπαίδευση με στόχο να επιστρέψει, στην συνέχεια, στην Ιταλία, και να οργανώσει τρομοκρατική επίθεση στην Ρώμη.

Ο ιμάμης, σε τηλεφωνικές του συνομιλίες φέρεται να υποστήριξε ότι οι επιθέσεις του Παρισιού, τον περασμένο Νοέμβριο, ήταν μόνον η αρχή και ο επόμενος στόχος θα έπρεπε να είναι η Ιταλία. Οι ιταλικές αρχές του είχαν αρνηθεί, πρόσφατα, την χορήγηση πολιτικού ασύλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE