Η πανέμορφη κόρη του Ερντογάν παντρεύεται! Ποιος είναι ο τυχερός νέος

Η πανέμορφη κόρη του Ερντογάν παντρεύεται! Ποιος είναι ο τυχερός νέος

«Η κόρη του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Sümeyye Erdoğan αρραβωνιάστηκε τον Selçuk Bayraktar, που είναι ένας από τους επικεφαλής της ομάδας που κατασκευάζουν τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) της Τουρκίας», γράφει η dailysabah σε άρθρο της.

Αν και το ευχάριστο γεγονός δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο η οικογένεια του Bayraktar επιβεβαίωσε τις φήμες, λέγοντας ότι «το ζευγάρι θα ανακοινώσει τους αρραβώνες του σύντομα».

Ο 36χρονος Selçuk έχει διδακτορικό από το Georgia Institute of Technology και μάστερ από το Massachusetts Institute of Technology (MIT). Αποφοίτησε από Κολέγιο στην Κωνσταντινούπολη και έχει πτυχίο από το Istanbul Technical University το 2002. Εργάζεται στο εργοστάσιο Baykar, από το 2007, το οποίο κατασκευάζει drones και προμηθεύει τον τουρκικό στρατό καθώς και άλλες χώρες.

erdogan4

Η Sümeyye Erdoğan είναι το νεότερο από τα τέσσερα παιδιά που έχει ο Εντογάν και η σύζυγός του, Emine Erdoğan. Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, και ως σύμβουλος του αντιπροέδρου του κόμματος του πατέρα της, κατά τη θητεία του Ερντογάν στην πρωθυπουργία. Σπούδασε στο Indiana University και έχει μεταπτυχιακό από το London School of Economics.

erdogan2

erdogan3

erdogan1

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE