Τίγρης κάνει βόλτες σε λεωφόρο του Κατάρ - VIDEO

Τίγρης κάνει βόλτες σε λεωφόρο του Κατάρ - VIDEO

Αν πιστεύετε ότι η πόλη σας, αντιμετωπίζει έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, τότε σκεφτείτε για μια στιγμή ότι οδηγοί στο Κατά ήρθαν αντιμέτωποι και με μια τίγρη!

Η μεγάλη γάτα που είχε δραπετεύσει, άγνωστο από που, βιντεοσκοπήθηκε να κινείται ανάμεσα στα οχήματα σε λεωφόρο της πρωτεύουσας Ντόχα! Έκπληκτοι και ίσως και τρομαγμένοι οδηγοί, κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα την ασυνήθιστη αυτή βόλτα και ακολούθως ανέβασαν το υλικό τους στα social media.

Ένας χρήστης, με διάθεση χιούμορ, σχολίασε: «Ένα τίγρης στον αυτοκινητόδρομο… Απλά μια τυπική ημέρα στο Κατάρ». Δημοσιογράφος, πρόσθεσε: «Αυτή η εμμονή των πλουσιόπαιδων να έχουν στην κατοχή τους άγρια ζώα, έχει παραγίνει».

Η τίγρης τελικά αιχμαλωτίστηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE