Ανακαίνιση με εκπλήξεις! Εκρηκτικά από την εποχή της ΕΟΚΑ βρήκε κόρη αγωνιστή

Ανακαίνιση με εκπλήξεις! Εκρηκτικά από την εποχή της ΕΟΚΑ βρήκε κόρη αγωνιστή

Με ένα πρωτόγνωρο για αυτούς θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι ένοικοι σπιτιού στη Μέσα Γειτονιά αφού ανακάλυψαν εκρηκτικά τα οποία ήταν ξεχασμένα σε κρύπτη.

Της Ιωάννα Μάντζιηπα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κόρη αγωνιστή της ΕΟΚΑ θέλησε πρόσφατα να προβεί σε ανακαίνιση του σπιτιού, ανακαλύπτοντας κρύπτη στην οποία βρίσκονταν εκρηκτικά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άντρες της οποίας αυτή τη στιγμή (22:55 , Τετάρτη 9/3) προχωρούν σε αξιολόγηση και πιθανόν συλλογή των ανευρεθέντων.

Πιστεύεται, λόγω και του ιστορικού του πατέρα της γυναίκας, ότι τα εκρηκτικά βρίσκονται στην κρύπτη από την εποχή του 1955-59

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE