Έξαλλη η ΕΔΕΚ με ΡΙΚ! Άλλαξαν την ώρα μετάδοσης της Συνέντευξης Τύπου του Μ. Σιζόπουλου χωρίς να τους ενημερώσουν

Έξαλλη η ΕΔΕΚ με ΡΙΚ! Άλλαξαν την ώρα μετάδοσης της Συνέντευξης Τύπου του Μ. Σιζόπουλου χωρίς να τους ενημερώσουν

Την έντονη δυσαρέσκεια της εξέφρασε η ΕΔΕΚ μέσα από μια καυστική ανακοίνωση με αποδέκτη το ΡΙΚ καθώς φαίνεται να άλλαξε την προγραμματισμένη τηλεοπτική μετάδοση της Συνέντευξης Τύπου του Μαρίνου Σιζόπουλου χωρίς να τους ενημερώσουν.

Δείτε την ανακοίνωση: 

Ποιος δάκτυλος είναι αυτός που άλλαξε την ώρα μετάδοσης της Διάσκεψης Τύπου του Προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου;

Γιατί το ΡΙΚ σε όλα τα προηγούμενα δελτία του ανακοίνωνε ότι η Διάσκεψη Τύπου του Προέδρου της ΕΔΕΚ θα μεταδοθεί στις 9:30 το βράδυ από το ΡΙΚ2, αλλά ξαφνικά μετέθεσε την ώρα μετάδοσης του μισή ώρα νωρίτερα χωρίς καμιά συνεννόηση και χωρίς καμιά προειδοποίηση;

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΡΙΚ λειτουργεί κατά τρόπο προκλητικά μεροληπτικό σε βάρος της ΕΔΕΚ.

Η ΕΔΕΚ θα ζητήσει αύριο επίσημα από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου να επαναπροβάλλει ολόκληρη τη συνέντευξη του Προέδρου της Κόμματος όπως είχε συμφωνηθεί.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE