Λάρνακα: Η ΥΚΑΝ παρακολουθούσε όχημα με ανήλικο που κάπνιζε χασίς

Λάρνακα: Η ΥΚΑΝ παρακολουθούσε όχημα με ανήλικο που κάπνιζε χασίς

Σημασία για τους άνδρες της ΥΚΑΝ δεν είχε στην επιχείρηση η ποσότητα των ναρκωτικών αλλά το γεγονός της ανάμειξης ανήλικων.

Γι αυτό, σύμφωνα με την Αστυνομία, και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν στις 21.30 της Τετάρτης 10/3 ύστερα από πληροφορίες και παρακολούθηση σταματούσαν για έλεγχο στη Λάρνακα αυτοκίνητο με οδηγό ένα 20χρονο και  συνεπιβάτη ένα 15χρονο και οι δύο από τη Λάρνακα.

Από την έρευνα που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ξηρής ύλης ινδικής κάνναβης.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο 20χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού, άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια.

Αμφότεροι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE