ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταστράφηκε το συκώτι παιδιού από αντιβιοτικό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταστράφηκε το συκώτι παιδιού από αντιβιοτικό

Έξι ολόκληρα χρόνια ταλαιπωρείται νεαρός και η οικογένεια του. Η χορήγηση αντιβιοτικού πριν μερικά χρόνια του προκάλεσε τεράστιο πρόβλημα στο συκώτι και υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» αρχίζει την Πέμπτη, (10/3), στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού η εκδίκαση της αγωγής που αφορά στην υπόθεση των αντιβιοτικών που χορηγήθηκε σε 16χρονο προκαλώντας καταστροφή στο συκωτιού του.

Ο νεαρός χρειάστηκε τελικά μεταμόσχευση το 2010 και για να σωθεί μεταφέρθηκε με ειδικό ασθενοφόρο – αεροπλάνο στην Αγγλία, όπου τέθηκε σε καταστολή για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Τα όσα κατάλοιπα του άφησε αυτή η τραγική περιπέτεια είναι τεράστια, αφού τυχόν μόλυνση μπορεί να οδηγήσει σε απόρριψη του μοσχεύματος και χρειάζεται συνεχώς φροντίδα.  

Με την αγωγή ζητούνται αποζημιώσει πέραν των δυο εκατομμύριων ευρώ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE