Φωτιά στο νοσοκομείο Λεμεσού - Εκκενώθηκε θάλαμος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτιά στο νοσοκομείο Λεμεσού - Εκκενώθηκε θάλαμος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε συναγερμό τέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, (10/3) , το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Καπνός, ο οποίος έβγαινε από το ταβάνι θαλάμου προκάλεσε αναστάτωση.

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Φωτορεπορτάζ: Ιωάννα Μάτζιηπα

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, TothemaOnline, γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα διαπιστώθηκε ότι έβγαινε καπνός από το ταβάνι του νεφρολογικού θαλάμου του Γενικού Νοσοκομειού Λεμεσού. Αμέσως δόθηκε εντολή για εκκένωση του θαλάμου. Ασθενείς και προσωπικό εγκατέλειψαν το χώρο. 15 λεπτά αργότερα έφθασαν στο νοσοκομείο δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αρχικά φαινόταν ο καπνός αλλά δεν υπήρχε ορατότητα για την εστία της φωτιάς.

Και επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά… εντοπίστηκε τελικά στο σύστημα εξαερισμού. Σύμφωνα με την ίδια πηγή η πυρκαγιά προκλήθηκε στο μοτέρ του συστήματος εξαερισμού, λόγω υπερθέρμανσης και αυτοκατασβέστηκε.  

Το νοσοκομείο επέστρεψε σε ομαλή λειτουργία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE