ΥΨΩΝΑΣ: «Καρφώθηκε» μόνος του; – «Έπαιξε πόμπα» είπε στους αστυνομικούς, αλλά…

ΥΨΩΝΑΣ: «Καρφώθηκε» μόνος του; – «Έπαιξε πόμπα» είπε στους αστυνομικούς, αλλά…

Ενημέρωσαν για έκρηξη που ποτέ δεν εγινε!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3.45 τα ξημερώματα της Πέμπτης, (10/3) λήφθηκε πληροφορία ότι σε συγκεκριμένο συνεργείο επιδιόρθωσης αυτοκινήτων στον Ύψωνα είχε σημειωθεί έκρηξη, ωστόσο παρά τις έρευνες από μέλη της Αστυνομίας, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Γύρω στις 7:45, ο 51χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου, εντόπισε έξω από την είσοδο του υποστατικού, ύποπτο αντικείμενο και ειδοποίησε την Αστυνομία.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και πυροτεχνουργός όπου από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος πυροδοτήθηκε αλλά δεν εξερράγη.

Ο πυροτεχνουργός αδρανοποίησε τον εν λόγω εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος παραλήφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στη Λεμεσό – Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE