ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ «ΤΣΙΚΙΤΟ»: Έτσι έφτασαν στα ίχνη τους – Τους «κάρφωσε» ο ένας

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ «ΤΣΙΚΙΤΟ»: Έτσι έφτασαν στα ίχνη τους – Τους «κάρφωσε» ο ένας

Τα τρία άτομα αναμένεται να οδηγηθούν την Παρασκευή (11/03) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Η Αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Δύναμης αναφορικά με υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, συνωμοσία για ανατροπή της πορείας της δικαιοσύνης και επηρεασμό μαρτύρων, παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, παράνομη κατοχή κοντόκαννου ΔΟΚΟ, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και παράνομη κατοχή πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Δ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Τετάρτη (09/03) καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από Ελληνοπόντιο ότι μεταξύ Φεβρουαρίου και 9 Μαρτίου 2016, 5 άτομα, ένας κάτοχος ρωσικού διαβατηρίου, τρεις Ελληνοπόντιοι και ένα άγνωστο πρόσωπο, τον προσέγγισαν σε διαφορετικές ημερομηνίες και τον προέτρεψαν να μην μαρτυρήσει σε δύο ποινικές υποθέσεις, οι οποίες εκδικάζονται ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας - Αμμοχώστου και του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Τα τέσσερα άτομα προέτρεψαν τον Ελληνοπόντιο να μην καταθέσει ως μάρτυρας και αφού του δώσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό να εγκαταλείψει το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Την Τετάρτη (09/03) ο Ελληνοπόντιος συναντήθηκε με το πέμπτο άτομο, που ήταν άγνωστο προς αυτόν και του υπέδειξε τσάντα εντός της οποίας υπήρχαν δεσμίδες χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ, αναφέροντας του πως αυτή θα ήταν η αμοιβή του εάν συμφωνούσε με την πρόταση τους.

Την Πέμπτη (10/03) εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης των 5 ατόμων και εντάλματα έρευνας των κατοικιών τους. Από τους τέσσερις καταζητούμενους εντοπίστηκαν ένας Ρώσος ηλικίας 52 χρόνων και ένας Ελληνοπόντιος 30 χρόνων.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην οικία των δύο για έρευνες και στο σπίτι του ενός εντοπίστηκε δεύτερος Ρώσος 57 χρόνων και εικάζεται ότι είναι το πέμπτο άτομο, που ήταν άγνωστο προς τον παραπονούμενο.

Στην κατοχή του Ρώσου εντοπίστηκε ένα πιστόλι, ένα δίκαννο με κομμένες κάννες και ένα ομοίωμα πιστολιού. Η Αστυνομία συνέλαβε και τον Ρώσο και μαζί με τους άλλους δύο τέθηκε υπό κράτηση, ενώ  αναζητούνται οι άλλοι δύο Ελληνοπόντιοι.

Τα τρία άτομα αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top