Αποθέωσαν την Ελευθερία και τη νέα της αλλαγή... Με ποιαν Κύπρια επώνυμη της είπαν ότι μοιάζει; ΦΩΤΟ

Αποθέωσαν την Ελευθερία και τη νέα της αλλαγή... Με ποιαν Κύπρια επώνυμη της είπαν ότι μοιάζει; ΦΩΤΟ

Γι άλλη μια φορά κατάφερε να βάλει φωτιά στο instagram...

Μια καρναβαλίστικη περούκα και ένα ερώτημα στους διαδικτυακούς της φίλους « Λες???» που παρέπεμπε σε αλλαγή στο hair look της ήταν αρκετό για να προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων. 

Η Ελευθερία Ελευθερίου απέσπασε πλήθος από κολακευτικά σχόλια, με ένα θαυμαστή της να σχολιάζει «Εσυ και καραφλή ένας άγγελος θα σαι!!!». Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία τα μαύρα μαλλιά και οι μπροστινές αφέλειες ταιριάζουν πολύ στο σχήμα του προσώπου της τραγουδίστριας. 

Εντύπωση μας έκανε ένα άλλο σχόλιο, στο οποίο κάποιος της είπε ότι μοιάζει πολύ στην Έλενα Πατρόκλου, τον καιρό που συμμετείχε στο συγκρότημα των Ζικ Ζακ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.