ΠΑΦΟΣ: Πέραν των 600.000 ευρώ τα έσοδα από πολιτικούς γάμους

ΠΑΦΟΣ: Πέραν των 600.000 ευρώ τα έσοδα από πολιτικούς γάμους

Πηγή εσόδων για την πόλη ο γαμήλιος τουρισμός.

Eνθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τους πολιτικούς γάμους που τελούνται στο Δήμο Πάφου από την εξειδικευμένη Έκθεση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Birmingham της Αγγλίας.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,  η αρμόδια λειτουργός του Δήμου Χαρούλα Πιστέντη είχε σειρά συναντήσεων και επαφών με ενδιαφερόμενα μελλόνυμφα ζευγάρια και εξειδικευμένους τουριστικούς οργανισμούς, με στόχο την προβολή και προώθηση του γαμήλιου τουρισμού στην Πάφο. 

Σημειώνεται ότι τα έσοδα του Δήμου από τους πολιτικούς γάμους ξεπέρασαν τις 600.000 ευρώ το περασμένο έτος. 

Ο Δήμος Πάφου συμμετέχει στην Έκθεση από το 2007 και φέτος  φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE