ΠΑΦΟΣ: Πέραν των 600.000 ευρώ τα έσοδα από πολιτικούς γάμους

ΠΑΦΟΣ: Πέραν των 600.000 ευρώ τα έσοδα από πολιτικούς γάμους

Πηγή εσόδων για την πόλη ο γαμήλιος τουρισμός.

Eνθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τους πολιτικούς γάμους που τελούνται στο Δήμο Πάφου από την εξειδικευμένη Έκθεση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Birmingham της Αγγλίας.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,  η αρμόδια λειτουργός του Δήμου Χαρούλα Πιστέντη είχε σειρά συναντήσεων και επαφών με ενδιαφερόμενα μελλόνυμφα ζευγάρια και εξειδικευμένους τουριστικούς οργανισμούς, με στόχο την προβολή και προώθηση του γαμήλιου τουρισμού στην Πάφο. 

Σημειώνεται ότι τα έσοδα του Δήμου από τους πολιτικούς γάμους ξεπέρασαν τις 600.000 ευρώ το περασμένο έτος. 

Ο Δήμος Πάφου συμμετέχει στην Έκθεση από το 2007 και φέτος  φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE