Ανοδικά συνεχίζεται την Παρασκευή η διαπραγμάτευση στο ΧΑΚ

Ανοδικά συνεχίζεται την Παρασκευή η διαπραγμάτευση στο ΧΑΚ

Συνεχίζεται και σήμερα η ανοδική πορεία του Χρηματιστηρίου Κύπρου, ακολουθώντας και τις ευρωπαϊκές αγορές μια μέρα μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΚΤ για τόνωση της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Ο Γενικός Δείκτης (στις 12:50) κατέγραφε κέρδη 0,64% τυγχάνοντας διαπραγμάτευσης στις 68,91 μονάδες.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 39,57 μονάδες παρουσιάζοντας επίσης άνοδο 0,64%. Την ίδια ώρα η αξία των συναλλαγών ανερχόταν στις €302.384.

Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες ανοδικά κινούνται η Κύρια Αγορά κατά 0,65% και η Εναλλακτική Αγορά κατά 0,14%. Πτωτικά κινούνται τα ξενοδοχεία κατά 0,24% ενώ αμετάβλητες παραμένουν οι Επενδυτικές.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €264.416 (άνοδος 3,36%), της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού με €2.475 (άνοδος 1,23%), της C.C.C. Tourist Enterprises με €713 (πτώση 4,17%), της Ελληνικής Τράπεζας με €579 (πτώση 0,81%) και της Logicom €308 (χωρίς μεταβολή).


Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, 2 κινούνται ανοδικά, 2 πτωτικά και 1 παραμένει αμετάβλητη. Ο αριθμός των συναλλαγών ανέρχεται σε 107.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE