ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυσάρεστα... τα νέα για τον καιρό την Καθαρά Δευτέρα

Δυσάρεστα... τα νέα για τον καιρό την Καθαρά Δευτέρα

Ο καλός καιρός που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες δεν θα ισχύσει και για την Καθαρά Δευτέρα. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων του Τμήματος Μετεωρολογίας η ηλιούλουστη μέρα θα δώσει τη θέση της σε βροχές, αλλά ενδεχομένως και σε καταιγίδες.

Αναλυτικά η πρόβλεψη για τον καιρό:

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Από το απόγευμα και μετά στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Από αργά το βράδυ, και μετά, νεφώσεις που θα πυκνώνουν αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές κυρίως στα δυτικά, νότια και ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και πολύ πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, βόρεια και ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν λίγες, ελαφρές κυρίως βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Ανατροπή στο σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: Ανταλλάξαν θέση ο οδηγός με τον συνοδηγό – Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Έκανε ψευδή καταγγελία στον συγκάτοικό του ότι τον μαχαίρωσε στην πλάτη - Κατηγορήθηκε 29χρονος

Πυρκαγιά στην Αραδίππου: Ομολόγησε 27χρονος τον εμπρησμό - Επιτέθηκε και σε αστυνομικό



Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, αναφορικά με τον φόνο έξω από την κοινότητα της Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top