10χρονος σκοτώθηκε σε επιδρομές ισραηλινών αεροσκαφών στη Λωρίδα της Γάζας

10χρονος σκοτώθηκε σε επιδρομές ισραηλινών αεροσκαφών στη Λωρίδα της Γάζας

Ένα παιδί ηλικίας 10 ετών σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών που διεξήγαγαν το πρωί του Σαββάτου, (12.3) πολεμικά αεροσκάφη του Ισραήλ με στόχο βάσεις της ισλαμιστικής παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, στην Λωρίδα της Γάζας, ανέφερε ο εκπρόσωπος του παλαιστινιακού Υπουργείου Υγείας Άσραφ αλ Κούντρα.

Ο Αμπού Γιασίν Χούσα, 10 ετών, σκοτώθηκε κατά τον βομβαρδισμό των ισραηλινών αεροσκαφών εναντίον της βάσης της Χαμάς στη Μπέιτ Λαχίγια, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με τον Κούντρα.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως διεξήγαγε τέσσερις αεροπορικές επιθέσεις στην Λωρίδα της Γάζας σε απάντηση της εκτόξευσης πυραύλων προς το Ισραήλ την προηγούμενη μέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης, ενώ προκλήθηκε ένταση αυτή τη φορά για τον συντονιστή.