Γυναίκα μέλος του PKK η μία εκ των καμικάζι της αιματηρής επίθεσης στην Άγκυρα

Γυναίκα μέλος του PKK η μία εκ των καμικάζι της αιματηρής επίθεσης στην Άγκυρα

Γυναίκα μέλος του PKK, απόφοιτος του τουρκικού πανεπιστημίου Μπαλικσεχιρ είναι η μία εκ των καμικάζι της επίθεσης της Άγκυρας σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Για την επίθεση έχουν συλληφθεί 14 άτομα, 12 από το Εσκίσεχιρ και δύο από την Κωνσταντινούπολη. Έπειτα από την επίθεση ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε το όρος Καντίλ στο Βόρειο Ιράκ όπου είναι εγκατεστημένη η ηγεσία του PKK. Ανακοίνωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων αναφέρει ότι χτυπήθηκαν 18 στόχοι του PKK.

Στο μεταξύ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα αυτή είχε ενταχθεί στο PKK το 2013 όταν η οικογένειά της τη δήλωσε ως αγνοούμενη.

Στους 37 έφτασε ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση της Άγκυρας ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγεία Μεχμέτ Μουεζίνογλου.
Ο Τούρκος Υπουργός ανέφερε ότι στο νοσοκομείο βρίσκονται ακόμη 71 άτομα τραυματισμένα από τα οποία τα 15 είναι σοβαρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE