Επέστρεψε στην «έδρα» του ο Λουρουτζιάτης

Επέστρεψε στην «έδρα» του ο Λουρουτζιάτης

Μεταφέρθηκε τη Δευτέρα (14/03) απο τη Λευκωσία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, τη Δευτέρα (14/03) έγινε η μεταφορά του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη, από τη Λευκωσία στη Λάρνακα.

Ο κ.Λουριοτζιάτης μετά και την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, τελεί υπό οκταήμερη κράτηση ως ύποπτος για το σκάνδαλο του ΧΥΤΑ & ΧΥΤΥ.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο Ανδρέας Λουρουτζιάτης μεταφέρθηκε από τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας όπου και κρατείτο, στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου.

Όσο για τους λόγους της μεταφοράς του, οι ανακριτές της υπόθεσης έκριναν καλύτερο το να βρίσκεται στη Λάρνακα λόγω των συνεχόμενων ανακρίσεων. Επίσης, το γεγονός πως η οικογένεια του μπορεί να τον επισκεφθεί και εύκολα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE