Ερντογάν: «Τρομοκράτης δεν είναι μόνο αυτός που πατάει τη σκανδάλη, αλλά και ένας δημοσιογράφος ή βουλευτής»

Ερντογάν: «Τρομοκράτης δεν είναι μόνο αυτός που πατάει τη σκανδάλη, αλλά και ένας δημοσιογράφος ή βουλευτής»

Για μία ακόμη φορά, ο Ταγίπ Ερντογάν μίλησε σε απειλητικούς τόνους για δημοσιογράφους.

Αυτή τη φορά, μιλώντας μία ημέρα μετά από την αιματηρή επίθεση στην Αγκυρα, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι πρέπει να διευρυνθεί ο όρος τρομοκράτης, για να περιλάβει και τους υποστηρικτές της τρομοκρατίας, που είναι το ίδιο ένοχοι.

«Δεν είναι μόνο το πρόσωπο που τραβάει τη σκανδάλη, αλλά και εκείνοι που το έκαναν δυνατό που πρέπει να χαρακτηρισθούν τρομοκράτες, ανεξάρτητα του τίτλου τους», είπε ο Ερντογάν, διευκρινίζοντας ότι αυτό μπορεί να αφορά «έναν δημοσιογράφο, έναν βουλευτή ή ένας παράγοντα της κοινωνίας των πολιτών».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.