Σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για το σκάνδαλο ΧΥΤΥ - ΧΥΤΑ

Σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για το σκάνδαλο ΧΥΤΥ - ΧΥΤΑ

Κρίσιμη σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσίας μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά το σκάνδαλο στο ΧΥΤΑ Πάφου και το ΧΥΤΥ Κόσιης, για το οποίο συνελήφθησαν συνολικά 16 πρόσωπα, ανάμεσα τους και ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Λουρουτζιάτης.

Οι εξελίξεις σε σχέση με το ΧΥΤΑ Πάφου και το ΧΥΤΥ Κόσιης θα βρεθούν στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, το μεσημέρι, (15/3)στη Νομική Υπηρεσία, υπό την Προεδρία του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

Στη σύσκεψη, στην οποία θα παραστούν ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος και ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας Οδυσσέας Μιχαηλίδης, θα εξεταστεί η ποινική πτυχή της υπόθεσης. Αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τον χειρισμό των συμβολαίων με τη διαχειρίστρια εταιρεία Helector.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE